Audiente Primar Luni, Viceprimar Miercuri si Secretar Joi de la  09:00-12:00

  ANUNT COMPLETARE REGISTRUL AGRICOL 2024

  Nr. 1/03.01.2024

  ROMANIA

  JUDETUL BRAILA

  COMUNA BORDEI VERDE

  COMPARTIMENTUL AGRICOL

  TEL. 0239696088

  site:www.primariabordeiverde.ro e-mail:Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

  A N U N T,

       COMPARTIMENTUL REGISTRUL AGRICOL, din cadrul UAT BORDEI VERDE, Jud. Braila, aduce la cunoștința locuitorilor comunei, ca pentru a evita unele neconcordante in ceea ce priveste suprafata de teren detinuta in proprietate, au obligația de a face declarații privind inscrierea in registrul agricol, a componentei gospodăriei, terenurilor, animalelor, mijloacelor de transport, etc, inainte de a achita impozitului.

  In cazul persoanelor fizice sau juridice, care nu fac declarații pentru registrul agricol, se considera ca nu au intervenit nici un fel de modificare, drept pentru care datele din registrul se raportează din oficiu din anul precedent.

       In cazul solicitării eliberării adeverinței pentru APIA 2024, solicitantii au obligația sa se prezente la compartimentul agricol cu titlurile de proprietate, certificatele de moștenitor, acte de vanzare cumpărare, cat si cu copii ale titlurilor de proprietate ale persoanelor de la care exploatează terenul sub alta forma(persoane cu care nu au putut incheia contracte de arenda, pe motivul nedezbaterii succesorale).

     Totodata facem precizarea ca orice persoana fizica sau juridica are obligaţia să declare date, pentru a fi înscrise în registrul agricol în termen de 30 de zile de la apariţia oricărei modificari.

    Declararea de date neconforme cu realitatea, refuzul de declarare, refuzul de a prezenta primarului, prefectului şi persoanelor împuternicite de aceştia documentele și evidenţele necesare în vederea verificării realităţii datelor, nedeclararea la termenele stabilite şi în forma solicitată a datelor care fac obiectul registrului agricol constituie contravenţie şi se sanctionează cu amendă de la 100 lei la 500 lei în cazul persoanelor fizice, iar în cazul persoanelor juridice, cu amendă de la 300 lei la 1.500 lei.

      

  Primar,                                                                                                                 CONSILIER,

  Dumitru Rotaru                                                                                             OCTAVITA TUDORIE

                                                                                        

  Statistica Web

  Astazi252
  Ieri484
  Saptamana1212
  Luna9537
  Total723634

  24-07-24
  © 2024 UAT Primaria Bordei Verde, Jud Braila. All Rights Reserved. Designed By Absolut Web Expert.
  AȚI ÎNTÂMPINAT O PROBLEMĂ TEHNICĂ? TRIMITEȚI-NE UN MESAJ LA ADMINISTRATOR SITE

  | Creare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Gradinita | Realizare Site Primarie | Realizare Site primarie si institutii |